Kondomer apoteket stockholm sex

kondomer apoteket stockholm sex

Rådfråga läkare eller apotek innan kondom används med salva eller vagitorier för medicinering. RFSUs kondomer håller högsta kvalitet, kontrolleras och testas enligt ISO standard och RFSU's egen norm. Överskottet från all försäljning går till information och utbildning i sex- och samlevnadsfrågor, både i Norden och. När man går in på apoteket så kommer ofta en ur personalen fram och frågar om han/hon kan hjälpa till med något. Tycker det känns pinsamt och säga jo jag är ute efter kondomer. Då har det blivit att Men är väl inget pinsamt med kondomer såvida man inte är 14 år och då inte mogen för sex. Teddis. Är det bara jag som tycker det är himla pinsamt att gå och köpa kondomer på apoteket eller nån annanstans? Man. Tycker inte alls att det är pinsamt. Har t om frågat om råd när jag precis slutat med p-piller och inte använt kondom på många år. Det är väldigt vanligt att vuxna har sex, så jag bryr mig inte.

Kondomer apoteket stockholm sex - handjob

Dela detta till dina följare. Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Supertunn kondom 8st Kondom. Idag är bara kondomgrejen jobbig. Gör som innan och kom hem med Alvedon. Svara som gäst Logga in Inte medlem? De flesta av oss har mens, bajsar och har sex.

Kondomer apoteket stockholm sex - svenska porrfilm

Att du har sex eller att du skyddar dig? Alltid på klubb hjärtat Unika rabatter och erbjudanden Möjlighet att vara med i vår kundpanel Bonus på alla dina inköp VIP-inbjudningar till klubbevent. Du lär ju hitta rätt hylla. Tunn och större kondom Kan användas med RFSU glidmedel och stimulerande gel Grande är tunna och större kondomer för optimal passform och känsla. kondomer apoteket stockholm sex

0 thoughts on “Kondomer apoteket stockholm sex

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *